In 2022 is het feest bij La Femme!

Waarom? Omdat La Femme dan 20 jaar bestaat en dat is wel een feestje waard!  Op deze pagina ontdek je elke maand de nieuwste aanbiedingen, de arrangementen, winacties en nog meer leuke items!

September

La Femme bestaat dit jaar alweer 20 jaar! En dat gaan we vieren met een extra feestelijk tintje. Er is een special jubileum arrangement, mooie kortingen en er zijn leuke winacties! Je leest hieronder meer erover.  Beleef zo het 20-jarig jubileum feest van La Femme op haar best!
In onze maandelijkse nieuwsbrief delen we de laatste nieuwtjes, is er elke maand een leuke aanbieding en geven we huidverzorgingstips. Interesse? Schrijf je hier in >  klik hier

 


 

Beleef nu een wellness dagje bij La Femme

Droom heerlijk weg tijdens een uitgebreide verwarmende en ontspannende lichaam en gezichtsbehandeling waarbij geuren als nootmuskaat, sinaasappel en kaneel je tegemoetkomen. We ontvangen je met een kopje koffie of thee met een overheerlijk warm gebakken appeltaart.

Om het lichaam alvast op te warmen, beginnen we met een voetenbad met kruidige oliën. En dan volgt een rug massage en een uitgebreide gezichtsbehandeling inclusief infrarood therapie. Infraroodtherapie zorgt voor een extra verwarmende en ontspannende werking. Geniet daarna van een lichte lunch en naar wens zorgen we nog voor een mooie natuurlijke make-up.

  • ontvangst met koffie/thee en warm appelgebak
  • een honing-nootmuskaat-kaneel-sinaasappel voetenbad
  • infrarood therapie
  • Rugmassage met warme geurende olie
  • verwarmende voetpakking
  • Uitgebreide gezichtsbehandeling, met natuurlijke producten en aromatherapie incl. voetmassage
  • Lunch
  • manicure
  • dag make-up

9.30-13.30u

Prijs Herfst Dream-Arrangement: 135,00 p.p

Voor 2 personen 99,00 p.p.

 


Product van de maand: Whipped Butter Polish

Met de whipped butter polish wordt jouw scrubbeurtje een feestje. De fijne korreltjes bestaan uit bamboepoeder. Met een scrub verwijder je de dode huidcellen van je huid en stimuleer je de doorbloeding en aanmaak van nieuwe gezonde cellen. Wat zorgt voor een gladde, stralende huid.

✓ Voor alle huidtypes
✓ Natuurlijke ingrediënten
✓ Fijne scrubkorreltjes (bamboepoeder)
✓ Frisse geur
✓ Voor een fluweelzachte, egale en frisse teint
✓ 50 ml inclusief schepje en zacht washandje
✓ Sample verkrijgbaag

Deze maand met 10% korting! Lees hier meer.