In 2022 is het feest bij La Femme!

Waarom? Omdat La Femme dan 20 jaar bestaat en dat is wel een feestje waard!  Op deze pagina ontdek je elke maand de nieuwste aanbiedingen, de arrangementen, winacties en nog meer leuke items!

Mei

La Femme bestaat dit jaar alweer 20 jaar! En dat gaan we vieren met een extra feestelijk tintje. Er is een special jubileum arrangement, mooie kortingen en er zijn leuke winacties! Je leest hieronder meer erover.  Beleef zo het 20-jarig jubileum feest van La Femme op haar best!

In onze maandelijkse nieuwsbrief delen we de laatste nieuwtjes, is er elke maand een leuke aanbieding en geven we huidverzorgingstips. Interesse? Schrijf je hier in >  klik hier


Moederdagarrangement

Waan je even in het zonnige Italië: je zintuigen worden geprikkeld door vrolijk makende citrusgeuren. De bergamot is de koningin onder de citrusvruchten en staat bekend om haar opbeurende werking en unieke eigenschappen. De geur van bergamot verdrijft angst en depressieve gevoelens.

Aandacht voor voeten en gezicht! Geniet van een voetbehandeling en een verkwikkende gezichtsbehandeling met gebruik van Oranjebloesemwater voor een kalmerende en verfrissende werking. Na een ontspannende schouder/nek massage en een glaasje echte Italiaanse limoncello zie jij alles weer door een nieuwe bril!

  • Ontvangst met Sinaasappel-oranjebloesem-honing voetbad en oranjebloesemthee;
  • Voetbehandeling met een Loofah voetscrub, teennagels knippen en naar wens nagellak en voetcrème;
  • Verkwikkende gezichtsbehandeling bestaande uit een reiniging met konjacsponzen, zijdecocoon scrub, verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen epileren of harsen, een schouder/nek massage en een kalmerend, herstellend oranjebloesem masker;
  • Aan de bar genieten van een limoncella en als finishing touch het aanbrengen van een minerale zonbeschermende gezichtspoeder.

Prijs: 75,00 p.p
Duur: 80 min
Moederdag-duobehandeling 135,00

 

Het jubileum arrangement is in de maand mei ook nog te boeken

 

 

 

Product van de maand: La crème du teint

Wil je een perfecte teint, je huid verzorgen en meteen beschermen tegen de zon en de luchtvervuiling … en ook nog een natuurlijke uitstraling? Dan biedt La Crème du Teint make-up en verzorging in één. Deze exclusieve beschermende en kalmerende cocktail bevat alles wat nodig is om er vitaal uit te zien met een stralende en egale huidteint. Verkrijgbaar in light en mediumDeze maand met 10% korting

 

Elk kind verdient schoon drinkwater

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend dat er schoon drinkwater uit de kraan komt. Sinds 2019 steunt La Femme de stichting Talitha Cumi. Deze stichting heeft tot doel hulp en bijstand te verlenen aan kinderen op NTT Timor-Kupan.
Met dit project zal ook schoon drinkwater beschikbaar komen voor andere arme (wees)kinderen. Deze maand zetten wij ons in voor extra steun. Help jij ons mee? Lees hier meer