In 2022 is het feest bij La Femme!

Waarom? Omdat La Femme dan 20 jaar bestaat en dat is wel een feestje waard!  Op deze pagina ontdek je elke maand de nieuwste aanbiedingen, de arrangementen, winacties en nog meer leuke items!

Januari

Januari staat in het thema van ‘Balans’. Een nieuw jaar is een mooi moment om te kijken wat we aan huidverzorging en ons welbevinden willen verbeteren. De eerste stappen voor een mooie gezonde huid begint met een ontspannende geest en natuurlijke huidverzorging. Zo kan een ontspannende massage of gezichtsbehandeling je weer tot jezelf doen komen.

Het reinigen van je huid is een van de belangrijkste stappen binnen je huidverzorgingsroutine. Ook als je geen make-up draagt is het reinigen van je huid essentieel, het liefst met een natuurlijk product. Je huid vangt gedurende de hele dag allerlei afvalstoffen op van buitenaf, zoals uitlaatgassen en luchtvervuiling. Maar ook van binnenuit, door zweten en hormonen. Profiteer dus van een ochtend en avond reinigingsritueel! En maak je goede voornemen tot een succes door het inplannen van een ontspannende (hoofdhuid) behandeling.

In onze maandelijkse nieuwsbrief delen we de laatste nieuwtjes, is er elke maand een leuke aanbieding en geven we huidverzorgingstips. Interesse? Schrijf je hier in >  klik hier

Winter Arrangement

Anti stress/detox behandeling, zeer geschikt tijdens de wintermaanden

Je gaat genieten van een uitgebreide lichaamsbehandeling met heerlijke natuurlijke, biologische en heilzame producten. De nieuwe rituelen helpen om je lichaam en geest te kalmeren, ontspannen en te detoxen.

  • We ontvangen je met een rustgevende thee en een voetenbad.
  • Geniet van een verkwikkende lichaamsbehandeling met de droogborsteltechniek voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de doorbloeding.
    (droogborstelen is een peeling-techniek, waarbij we gebruik maken van een klein borsteltje, waarmee je makkelijk dode huidcellen kan verwijderen en de bloedomloop en lymfevaten mee kan stimuleren.)
  • Geniet daarna van een heerlijk geurende warme olie van grapefruit, citroengras & zwarte peper, die over het hele lichaam wordt aangebracht.
  • We sluiten af met een 10 min. durende jade guasha (massagesteen) gezichtsmassage  voor een reinigende en kalmerende werking. Dit maakt de lichaamsbehandeling tot een onvergetelijke luxe wellness ervaring.
  • Nagenieten met een kopje winterthee en een gezonde lekkernij uit eigen keuken

Zeer geschikt ter ondersteuning bij het afvallen en een droge of onzuivere huid

Prijs p.p: €79,00 voor twee personen €149,00 (10% korting)
Duur: 80 min.

Aanbieding! Reserveer op dinsdag en woensdag vóór €35,00 (uitsluitend te boeken bij Eliza)
Boek eenvoudig via de afspraakbutton.

Product van deze maand: Nourishing Cleanser

100% natuurlijke en biologische reinigingsbalsem

De balsem heeft een voedende en diep reinigende werking zonder de huid uit te drogen of te irriteren en maakt de huid stralend en
heerlijk zacht. De Nourishing Cleanser is geschikt voor alle huidtypes. Bij een vette/gecombineerde huid worden grove poriën minder zichtbaar en geneest het puistjes en littekens. Bij een droge huid hydrateert, voedt en verminderd het rimpels, en de gevoelige huid wordt er zacht en sterker van. Je kan het ook als masker of voedende nachtbalsem gebruiken. Alleen in januari voordelig verkrijgbaar en met gratis haarband!

Normaal: €59,00, alleen in januari voor €53,99
Bekijk de hier Nourishing Cleanser online